Αναζήτηση
Greek

Σχετικά με εμάς

Το Chococasa.gr και η μητρική εταιρεία Ciento Luna SRL είναι μια Συμβουλευτική Εταιρεία Α' υλών και τροφίμων, με βάσεις στη Βαρσοβία και την Αθήνα, με έδρα το Βουκουρέστι (Ρουμανία), παρέχοντας υπηρεσίες Out-Sourcing για Επιχειρηματικές Προμήθειες για Παγωτά, Ζαχαροπλαστική και Αρτοποιία & άλλες συναφείς υπηρεσίες για τη βιομηχανία τροφίμων.

Βασισμένοι σε περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του F&B, παρέχουμε υψηλού επιπέδου εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες στους πελάτες μας καλύπτοντας όλες τις ανάγκες προμηθειών και εξαγωγών τους.

Συνεργαζόμαστε με σημαντικούς παραγωγούς συστατικών και ημικατεργασμένων προϊόντων στην Πολωνία, την Ιταλία, τη Γερμανία, την Ισπανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ενισχύοντας το εμπόριο στις περιοχές.

Είμαστε μεσίτες και πράκτορες των εργοστασίων και η αμοιβή μας πληρώνεται από τον εξαγωγέα.

Μπορούμε να παραδώσουμε αγαθά σε όλο τον κόσμο σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών.

Δουλεύοντας αποτελεσματικά και γρήγορα βοηθάμε και καθοδηγούμε τους πελάτες μας να λάβουν την πιο κερδοφόρα απόφαση για τις ανάγκες προμηθειών τους.

Η ιδιωτική ετικέτα είναι μια από τις βασικές προτεραιότητές μας, υποστηρίζοντας όλα τα απαραίτητα βήματα για επιτυχημένες συμφωνίες.

Λόγω του γεγονότος ότι το κόστος μεταφοράς επηρεάζει άμεσα το κόστος των τροφίμων, βρισκόμαστε σε έρευνα μόνιμων μεταφορών για τους πιο αξιόπιστους και οικονομικά αποδοτικούς συνεργάτες.

Εγγυόμαστε τη συνεργασία μεταξύ έμπιστων προμηθευτών και αξιόπιστων πελατών διευκολύνοντας τις επιχειρηματικές σχέσεις.

Είμαστε ανοιχτοί για νέες έρευνες και προκλήσεις.

Δοκιμάστε μας ! ... Στείλτε μας το ερώτημά σας στο info@chococasa.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.